Robben: "Dat had ik niet moeten zeggen"

Arjen Robben sprak na de zege van Bayern München op Besiktas zijn onvrede uit over zijn rol als invaller. De buitenspeler komt daar nu op terug.

Robben liet merken dat hij niet blij was met het feit dat hij tegen de Turken afgelopen week op de bank begon. "Ik had die zin over mijn gevoelens en gedachten niet uit moeten spreken. Maar als speler kun je soms boos zijn. Dat moet ook", vertelt hij nu aan TZ.

"Ik heb veel respect voor de trainer. Het is waanzinnig, wat hij hier allemaal presteert." Robben zei na de 5-0 tegen Besiktas dat ieder woord over zijn reserverol er één te veel was. "Als ik nu mijn emoties de vrije loop laat, zit ik morgen op het kantoor van Brazzo (Hasan Salihamidzic, technisch directeur, red.) of meneer Rummenigge."

In tegenstelling tot dinsdag kreeg Robben van trainer Jupp Heynckes zaterdag wel een basisplaats. Voor eigen publiek kwam Bayern München niet verder dan 0-0 tegen Hertha BSC. De voorsprong op Borussia Dortmund, dat maandag nog in actie komt, is nog steeds groot, namelijk twintig punten.