El Hamdaoui tekent contract bij FC Twente

Mounir El Hamdaoui keert terug naar de Eredivisie. De aanvaller heeft een halfjarig contract getekend bij FC Twente.

De oud-speler van onder andere Ajax en AZ was de afgelopen twee weken op de proef bij FC Twente. El Hamdaoui heeft daarbij genoeg indruk gemaakt, want de club heeft besloten om hem een contract aan te bieden.

De spits heeft contract getekend tot het einde van het seizoen. "Ik heb afgelopen twee weken meegetraind met FC Twente en voel me goed bij deze overstap", vertelt hij op de officiële website van de club. "Sinds de zomer trainde ik bij AZ mee en ben sindsdien elke dag bezig geweest. Hiervoor heb ik een aantal jaar in het buitenland gespeeld en dan voelt het ook wel weer vertrouwd om terug te zijn in Nederland."

"Dat het bij FC Twente is, vind ik mooi. Een grote club met een mooi stadion en goede supporters. Oussama Assaidi ken ik en daar heb ik de afgelopen tijd meerdere keren contact mee gehad over de club."

Jan van Halst is blij met zijn komst. "Mounir maakte bij ons de afgelopen periode een zeer gretige indruk. Gertjan kent hem – net als Adam Maher – natuurlijk uit zijn periode bij AZ. Een speler met de kwaliteiten en ervaring van Mounir voegen we graag aan de selectie toe. Mooi dat dit gelukt is."