Chelsea onderuit bij West Ham United

Chelsea heeft zaterdag punten laten liggen op bezoek bij West Ham United. The Hammers wonnen het duel met 1-0.

Chelsea kan niet profiteren van het treffen tussen Manchester City en Manchester United, de nummer één en twee van de Premier League. De ploeg heeft zaterdag zelf punten laten liggen tegen West Ham United.

Voor de vierde keer dit seizoen ging de ploeg van Antonio Conte onderuit. Chelsea had het lastig tegen West Ham United en kwam al snel op achterstand. Na zes minuten spelen was het Marko Arnautovic die de score opende. De aanvaller kreeg in het strafschopgebied ruimte om te schieten en haalde succesvol uit.

Daarmee had West Ham een verrassende voorsprong te pakken en moest Chelsea gas geven om terug te komen in de wedstrijd. De ploeg slaagde er echter niet in om iets terug te doen. Chelsea creëerde weinig kansen en kon amper gevaarlijk worden voor het doel van West Ham United.

De grootste kans kwam op naam dan Eden Hazard, maar de aanvaller liet in de tweede helft een goede mogelijkheid onbenut. Door de defensieve opstelling van West Ham kwam Chelsea niet tot grote mogelijkheden en de thuisploeg hield knap stand.