FOK! Wat een weer: buiig, soms zon

Is oktober nat en koel, wordt de winter zacht en zwoel.

Vandaag & morgen
Vanavond en vannacht is het overwegend bewolkt, valt er van tijd tot tijd regen of zijn er enkele buien mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is zuidwest en matig tot vrij krachtig. In het (westelijk) Waddengebied is er begin van de nacht een kleine kans op zware windstoten. In de loop van de nacht wordt de wind westelijk en neemt af naar matig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, maar neemt in de loop van de nacht wat af.

Morgen is er in het zuidoosten aanvankelijk nog veel bewolking met af en toe regen. In het westen en noorden schijnt de zon af en toe, maar vooral in de ochtend is ook daar nog een enkele bui mogelijk. In de middag zijn er wolkenvelden, maar is ook af en toe ruimte voor de zon. Het is overwegend droog. De middagtemperatuur komt rond 16°C uit. De westelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de middag wordt de wind overal matig van kracht en in de avond draait de wind naar zuidwest. (Bron: KNMI)


Nederland
 

Zon op / onder / zonkracht

 
Zon op: 07:57
Zon onder: 18:56
Zonkracht: 2/1

Zonsondergang (archieffoto DJMO)
Zonsondergang (archieffoto DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!