Mogelijk rol Paris Jackson in Madonna-film

De producenten van de film Blonde Ambition over het leven van Madonna hebben Paris Jackson op het oog voor de hoofdrol. Dat meldt de Daily Mirror op basis van een bron.

Momenteel zouden de producenten en Paris nog in onderhandeling zijn over de rol. De film, die zich afspeelt in New York in de jaren tachtig, gaat over Madonna's weg naar de top en het uitbrengen van haar eerste album.

De 19-jarige dochter van Michael Jackson maakte eerder dit jaar veel indruk met haar acteerdebuut in de televisieserie Star. De show van Fox gaat over drie vrouwen die hun eigen popgroep opzetten. Paris speelde een social mediagoeroe.

Groot fan
Madonna steunt de film over haar ondertussen nog niet, geeft de bron aan. "Maar de makers hopen iemand te casten op wie zij dol is." Mocht Paris de rol op zich willen nemen, dan zou dat enorm helpen, aangezien Madonna een groot fan is van Paris.

De 58-jarige zangeres haalde vorige maand nog uit naar de makers van Blonde Ambition. Madonna vroeg zich hardop af waarom Universal Studios een film over haar wil maken gebaseerd op een script vol leugens.

Mogelijk rol Paris Jackson in Madonna-film
Mogelijk rol Paris Jackson in Madonna-film (Foto: BuzzE)