Shia LaBeouf verhuist 'protest' naar Liverpool

Shia LaBeouf, de acteur die sinds enkele jaren compleet geflipt lijkt te zijn, verkast zijn kunstproject, dat dient als protest tegen Donald Trump, van de VS naar Liverpool in het Verenigd Koninkrijk. Het videoproject, waarbij LaBeouf een livestream startte en omstanders vroeg om met hem "Hij zal ons niet verdelen" hardop te zeggen, begon in januari in New York.

Na diverse opstootjes waarbij voorstanders van Trump werden geïntimideerd of zelfs geslagen, werd het verplaatst naar Albuquerque in de Amerikaanse staat New Mexico. Nu ziet ook die gemeente LaBeouf liever vertrekken nadat er schoten waren gelost in de buurt van het videoproject. De acteur ging vervolgens op zoek naar een nieuwe locatie voor het protest.

Volgens The Hollywood Reporter heeft een stichting in de Britse stad Liverpool laten weten onderdak te willen bieden aan het kunstzinnig protest. Wel wordt het project aangepast en zal er een livestream worden uitgezonden van een Amerikaanse vlag met de tekst in plaats van dat LaBeouf omstanders verzamelt.

Aanhangers van president Trump hebben al laten weten de vlag te willen vervangen door een petje met de slogan van Trump: Make America Great Again.

LeBeouf werd eerder dit jaar nog opgepakt nadat hij een voorstander van Trump voor de camera van zijn eigen project een paar rake klappen gaf.


Shia LaBeouf valt tegenstanders aan,want geweld is oké als het tegen Trumpsupporters gericht is