EK-finale handbaldames live te zien voor iedereen

Handbal is helemaal 'hot' in Nederland en dat is volledig te danken aan de Nederlandse handbalsters. Na de WK-finale van vorig jaar haalden ze op de Olympische Spelen de halve finale. Op het EK in Zweden heeft de ploeg de finale gehaald, waarin ze zondag om 18.00 uur tegen Noorwegen aantreden.

In tegenstelling tot de overige EK-wedstrijden is de finale zondag live te kijken voor alle Ziggo-abonnees en alle niet-abonnees - waarbij de enige voorwaarde is dat je je emailadres opgeeft en uiteraard een internetverbinding hebt. Abonnees van Ziggo kunnen op kanaal 14 kijken, net als op Ziggo Sport Select. 

Niet-abonnees kunnen hier een account aanmaken - waar alleen je emailadres voor nodig is - waarna de finale via de Pay per View-pagina besteld kan worden. De naam is wat misleidend, want een ieder kan het gratis 'bestellen'. Je krijgt een mailtje met een link, waarop je vanaf 17.45 uur de livestream kunt kijken. FOK!kers die in het buitenland zitten hebben pech wat Ziggo betreft, maar gelukkig voor hen is de Europese handbalbond er ook nog: de EHF biedt hier een gratis livestream aan.

Veel kijkplezier!