Heroic Brawl naar Hearthstone

Hearthstone kent de wekelijkse Tavern Brawl. Hierin wordt er gespeeld met speciale regels om (bijna) elke week iets nieuws te bieden. De Tavern Brawl van deze week is wel heel bijzonder en heet 'Heroic Brawl'.

Heroic Brawl is anders dan normaal. Het eerste verschil zit hem in de prijs. Waar Tavern Brawls gratis zijn om te spelen, moet je voor Heroic Brawl tien euro of duizend gold betalen. Een flinke prijs, maar de beloningen zijn er ook naar. Na het maken van een Standard deck volg je de regels van Arena (twaalf wins of drie losses betekent einde verhaal) en speel je tot je klaar bent. 

Maar wat zijn de beloningen dan? Voor wie twaalf wins behaalt wacht er een bundel van vijftig packs, drie gouden legendaries en een flinke hoeveelheid gold en dust te wachten. Als je nagaat dat een bundel van vijftig packs neerkomt op ongeveer vijftig euro is alleen dat de moeite al waard. Wat de rewards zijn voor een lagere hoeveelheid wins is nog niet duidelijk.

Voor wie bang is dat de normale Tavern Brawl verleden tijd is, geen angst: het is een wekelijks ding en volgende week kunnen we voor de lol spelen en een gratis pack winnen.

Heroic Brawl Hearthstone