Wonder Woman en Blue Beetle vragen om onrecht

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben tijdens een panel op Comic-Con International: San Diego twee nieuwe personages aangekondigd uit de Injustice 2 line-up. In een gameplayvideo zien we Wonder Woman en Blue Beetle het met elkaar uitvechten.

Een terugkerend personage is Wonder Woman. in de eerste Injustice moest ze wisselen tussen zwaard en schild-houding naar haar lasso-houding om deze wapens te kunnen gebruiken. In dit deel is deze beperking er niet meer en kan zij al haar wapens altijd gebruiken. Nieuw is de 'zegen van de goden' waarmee haar vaardigheden beter worden. Zo zal de atletische god Hermes haar meer snelheid en een luchtdash geven.

Blue Beetle is al sinds deel 1 gevraagd door de DC-fanaten, al was het maar DLC, maar nu pas in Injustice 2 maakt hij zijn opwachting. ZIjn buitenaardse technologiëen geven hem allerlei gadgets en wapens voor zijn pak. Zijn handen kunnen veranderen in schilden, zwaarden en knuppels om van dichtbij huis te houden op zijn tegenstander. Van afstand kan hij zijn handen in energiekanonnen veranderen en zo energieballen schieten, ook in de lucht. Want zijn vleugels zorgen ervoor dat hij makkelijk in d elucht kan manouvreren: om aan te vallen of te vluchten.

Injustice 2 wordt ontwikkeld door NetherRealm Studios. Het vechtspel beschikt over een line-up van DC-superhelden en -superschurken en laat spelers hun eigen ultieme versie van de DC-personages bouwen en deze verbeteren.

Injustice 2 komt in 2017 uit op PlayStation 4 en Xbox One in 2017.