Uitslagen tweede voorronde Champions League 13/07/2016

Er stonden op woensdagavond nog zeven wedstrijden uit de tweede voorronde van de Champions League op het programma. Ludogorets Razgrad heeft woensdagavond uitstekende zaken gedaan. De Bulgaarse topclub was met 2-0 te sterk voor het Montenegrijnse Mladost Podgorica.

Na dertien minuten was het Cosmin Moti die vanaf elf meter de eerste treffer maakte. De 2-0 kwam een klein kwartier later op naam van Jody Lukoki. De vleugelspits met een verleden bij Ajax, SC Cambuur en PEC Zwolle wil eigenlijk weg bij de Bulgaarde kampioen, maar vanavond was hij nog belangrijk voor zijn huidige werkgever.

Donovan Slijngard, die in Nederland onder contract stond bij Ajax, FC Groningen, Sparta Rotterdam en SC Cambuur, speelde met Zalgiris Vilnius doelpuntloos gelijk tegen FC Astana. De returns van de vanavond en dinsdagavond gespeelde wedstrijden worden volgende week gespeeld. Vrijdag is de loting voor de derde voorronde. Ajax zal dan ook in de koker zitten. De mogelijke tegenstanders zijn PAOK, Stueua Boekarest, AS Monaco, Young Boys of FC Rostov. 

Uitslagen tweede voorronde Champions League - heenwedstrijden

Thuis Uit Uitslag
FK Partizani Tirana (Alb) Ferencváros TC (Hon) 1-1
PFC Ludogorets Razgrad (Bul) FK Mladost Podgorica (Mon) 2-0
Rosenborg BK (Noo) IFK Norrköping (Zwe) 3-1
Dundalk FC (Ier) FH Hafnarfjörður (Ijs) 1-1
Crusaders FC (N-Ie) FC Kopenhagen (Den) 0-3
Olimpija Ljubljana (Slv) AS Trenčín (Slw) 3-4
Zalgiris Vilnius (Lit) FC Astana (Kaz) 0-0