Borsten bewegen realistisch in Dead or Alive Xtreme 3

Koei Tecmo heeft de HD-versie van de eerder uitgekomen trailer van Dead or Alive Xtreme 3 uitgebracht met wat meer info over deze game. Het spel ondersteunt bijvoorbeeld breast deformation, zodat de borsten realistisch platgedrukt worden als de dames een opblaasbal tegen zich aan houden.

De eigenaar Zack is er in dit deel niet, dus dit keer ben jij de eigenaar van het eiland. De meiden in het spel komen soms naar jou om met je te praten. Jouw taak is het om ze gelukkig te maken. Als eigenaar kun je naarmate je meer ervaringspunten krijgt meer items unlocken, zoals andere zwempakken die de meiden kunnen dragen tijdens alle mini-games of tijdens de fotosessies die je kunt doen. Als je relatie met ze goed is kleden ze zich voor je ogen om.

Dead or Alive Xtreme 3 komt in Azië uit op 25 februari. Je zult moeten importeren, want de game wordt te seksistisch gevonden door wat moraalridders waardoor Koei Tecmo besloten heeft het niet in het Westen uit te brengen. Het spel krijgt VR-ondersteuning zodat je de televisie uit kunt houden.

Dead or Alive Xtreme 3

Dead or Alive Xtreme 3

Dead or Alive Xtreme 3