FOK! Wat een weer: witte wieven

De mist die gisteren over ons land trok, verpest ook vanmorgen het uitzicht. Ook deze ochtend geldt namelijk nog code geel voor mistbanken. In de loop van de dag trekt de mist wat weg, maar plaatselijk kan de mist blijven hangen en blijft het een grauwe grijze dag. De temperaturen liggen tussen de 10 en 15 graden. 

Ik kreeg van Klapmongeaul ook een serie foto's toegestuurd. Ik zal ze niet allemaal tegelijk plaatsen, maar deze vond ik ontzettend toepasselijk bij het weer van gisteren, vandaag en wellicht ook dat van morgen nog! 

Zon door de mist heen  (Foto: klapmongeaul)
Zon door de mist heen (Foto: klapmongeaul)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:

* Vandaag is het hoogfeest Allerzielen

* In 2005 wordt de Amsterdamse top-crimineel John Mieremet geliqideerd in Thailand. Zijn 'brother in crime' Kees Houtman loopt ook de dood tegen het lijf in Amsterdam. 

* In 1170 neemt de Zuiderzee tijdens een storm bezit van het Creiler Woud

* in 1947 vind de eerste en enige vlucht plaats van de Spruce Goose. Het vliegtuig heeft de grootste vleugelspanwijdte waarme ooit gevlogen is. 


The Fog