FOK! Wat een weer: warm najaarszonnetje

We beginnen de dag overwegend bewolkt, maar al snel klaart het vanuit het zuiden flink op. Er is veel ruimte voor de zon en daardoor wordt het ´s middags ongeveer 15 graden in het zuiden. Het noorden blijft een beetje achter qua temperatuur, omdat daar de bewolking ook iets langer blijft hangen: de temperatuur wordt zo´n 14 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten tot zuidoosten. 

De derde foto in de serie Rotterdam by night: vandaag de tweede brug die over de Maas ligt: de Erasmusbrug. Ontworpen door Ben van Berkel en vernoemd naar Desiderius Erasmus. 

Rotterdam by night - Erasmusbrug
Rotterdam by night - Erasmusbrug

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1963 wordt voor het eerst "Wie van de Drie?" uitgezonden door de AVRO.

* In 1965 ontvangen The Beatles een koninklijke onderscheiding uit handen van de Engelse koningin. 

* In 2012 wordt Silvio Berlusconi veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf vanwege belastingfraude met zijn bedrijf Mediaset.

* In 2002 bestormen Russische militairen in Moskou het Dubrovka-theater waar Tsjetjeense rebellen drie dagen lang 922 mensen gegijzeld houden. In totaal sterven er 150 gijzelaars en 50 rebellen.