FOK! Wat een weer: warm najaarszonnetje

Monique Verlind (DJMO)

We beginnen de dag overwegend bewolkt, maar al snel klaart het vanuit het zuiden flink op. Er is veel ruimte voor de zon en daardoor wordt het ´s middags ongeveer 15 graden in het zuiden. Het noorden blijft een beetje achter qua temperatuur, omdat daar de bewolking ook iets langer blijft hangen: de temperatuur wordt zo´n 14 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten tot zuidoosten. 

De derde foto in de serie Rotterdam by night: vandaag de tweede brug die over de Maas ligt: de Erasmusbrug. Ontworpen door Ben van Berkel en vernoemd naar Desiderius Erasmus. 

Rotterdam by night - Erasmusbrug
Rotterdam by night - Erasmusbrug

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1963 wordt voor het eerst "Wie van de Drie?" uitgezonden door de AVRO.

* In 1965 ontvangen The Beatles een koninklijke onderscheiding uit handen van de Engelse koningin. 

* In 2012 wordt Silvio Berlusconi veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf vanwege belastingfraude met zijn bedrijf Mediaset.

* In 2002 bestormen Russische militairen in Moskou het Dubrovka-theater waar Tsjetjeense rebellen drie dagen lang 922 mensen gegijzeld houden. In totaal sterven er 150 gijzelaars en 50 rebellen.