Sylvana belaagd om Zwarte Piet

Sylvana Simons ligt momenteel flink onder vuur. En terecht! Zij besloot namelijk een theatervoorstelling te verzieken door haar gezeik over Zwarte Piet.

Sylvana, die in onze jeugd menig oor teisterde met haar TMF-programma vol kutmuziek, was vorige week te gast in het theaterprogramma van Howard Komproe. Op het podium van Den Bosch zou zij een ode brengen aan de kloppende roede in het kader van de LULverhalen.

Maar in plaats van te spreken over het mannelijk lid, trok zij haar janksmoel open. Zij besloot namelijk haar tijd te vullen met een betoog tegen Zwarte Piet. Tot woede van de theaterbezoekers, die prompt hun geld terugeisten.

Ook op social media spuwt men zijn gal over de kutactie van de dame in kwestie. "Wat een kutvoorstelling bij theater Parade dankzij Sylvana Simons", schrijft een. "Wat een schandalige vertoning bij De LULverhalen door Sylvana Simons die het podium gebruikt voor haar zwarte pieten discussie", vindt een ander. "Denk je een avond te kunnen ontspannen bij lulverhalen krijg je een pietendiscussie met Sylvana Simons, jammer hoor", meldt nummer drie.

De organisatie van de LULverhalen heeft inmiddels de hand in eigen boezem gestoken. Sylvana zal niet langer worden ingehuurd voor haar huilieverhaaltjes.