Sportblog: Lelijke kapsels & zoenen is vies

Elke week brengen we hier op FOK! het sportroddel- en randnieuws samen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kun je in deze berichten vinden. Elke donderdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Dieven stelen dure horloges bij Van der Wiel
Vorige week sloegen dieven hun slag bij Jenson Button en zijn gevolg; deze week is Gregory van der Wiel het slachtoffer van het dievengilde. De voetballer kwam na een avondje stappen thuis in zijn dure appartement aan de Avenue Montaigne, vlakbij de Champs-Élysées. Het was helaas geen prettige thuiskomst, zo vernemen we via AD Sportwereld. dieven bleken via de gevel van het gebouw naar het verblijf van de voetballer van PSG op de zesde etage te zijn geklommen. Aldaar aangekomen zijn ze gericht te werk gegaan. Van alle dure spullen zijn alleen de makkelijk te vervoeren dure horloges van de rechtsback meegenomen. Onder meer enkele Hublots en Rolexen bleken te ontbreken na inspectie van de collectie.

Een schrale troost voor Van der Wiel is dat hij 's avonds weer achter de mooie billen van zijn vriendin Stephanie Bertram Rose mocht kruipen. De modellencarrière van Bertram loopt inmiddels voorspoedig. Eerder berichtten we hier al over de shoot voor de badpakken editie van Sports Illustrated. Onlangs verscheen ze prominent in de reclamecampagne van het luxe lingeriemerk Agent Provocateur. Die reclamespot willen we jullie natuurlijk niet onthouden:


Puike reclame (Bron: YouTube/Agent Provocateur)

Vriendin winnaar ENECO Tour kust nooit meer na de wedstrijd
Na de wedstrijd die je geliefde wint, wil je natuurlijk zo snel mogelijk de gelukkige trakteren op een dikke zoen. Maar dat blijkt niet zo'n goed idee. Een mooi voorbeeld is Sophie Daniels, de vriendin van Tim Wellens. Die laatste won onlangs de ENECO Tour en meteen na de finish gaf Daniels haar geliefde een zoen. Daarvan had ze echter direct spijt. Wellens was uiteraard enorm bezweet over de streep gekomen en dat smaakt toch niet echt lekker.

Indrukwekkend nieuw wereldrecord klifduiken
Voor klifduiken moet je al het nodige lef hebben, laat staan als je het wereldrecord wil verbreken. De 27-jarige Braziliaan Laso Schaller blijkt er de ballen voor te hebben! De waaghals zocht één van de meest pittoreske plekken op voor zijn poging. Hij sprong vanaf een kleine springplank op de Cascata del Salto gelegen in het fabelachtige Ticino, een gebied bekend om de vele rotsen en watervallen. De springplank hing 58,8 meter boven het acht meter diepe water onderaan de waterval. Dat zo'n sprong niet zonder gevaren is bleek, Schaller hield wel een blessure over aan zijn sprong. Zijn heup ging na de landing enkele seconden uit de kom.


Een adembenemende sprong (Bron: YouTube)

Basketballer Marc Gasol geëerd met doolhof
Je kan een doolhof zo simpel of lastig maken als je zelf wilt, maar een boer in Memphis in de Verenigde Staten heeft het wel heel bont gemaakt. De boer is namelijk een enorme fan van de Memphis Grizzlies en dat moest verwerkt worden in het doolhof. Hij koos Grizzlies-ster Marc Gasol als leidend voorwerp voor het doolhofontwerp wat, resulteerde een prachtig kunstwerk:

Bencic die hoort dat ze een miljoen kan winnen.
De achienjarige Belinda Bencic stuntte door vorige week het WTA-toernooi in Toronto op haar naam te schrijven. Dit was voor de jonge Zwitserse haar eerste grote WTA-overwinning en kon met deze toernooizege 456.000 dollar bijschrijven. Echter, toen ze hoorde dat ze ook nog in de race was voor de hoofdprijs van 1 miljoen dollar in de US Open series gaf ze een mooie blik van 'WTF?'.

Zo vader zo zoon, hoe lelijk ook
Voetballer Nathan Rutjes staat niet bepaald bekend om zijn goede kapsel. Zijn kapsel is eigenlijk gewoon heel lelijk. Maar blijkbaar maakt dat niet uit voor zijn zoontje. Want ook hij is inmiddels te bewonderen met hetzelfde afzichtelijke kapsel.....

 

💯❤

Een foto die door nathanrutjes is geplaatst op13 Aug 2015 om 7:45 PDT

Peuter uit Oss vernoemt naar Johnny Heitinga
Je hebt supporters en fanatieke fans. Sommige lieden slaan hier echter in door, waaronder iemand uit Ossendrecht. Hij heeft zijn zoontje namelijk vernoemd naar Johnny Heitinga. Nu zou je denken; "Johnny is voldoende", maar niets is minder waar. Het jochie heet voluit Johnny Heitinga Goossens. Toch was de ambtenaar, die de geboorte-aangifte opnam, niet heel coulant. "Toen ik thuiskwam van de geboorte-aangifte, ging de telefoon. Ik moest terugkomen. Want een achternaam mag toch niet als voornaam. Maar voor ons heet hij gewoon Johnny Heitinga Goossens", aldus de vader.

Sanchez steunt getroffen geboorteplaats met vrachtwagens vol hulpgoederen
De Chileens voetballer Alexis Sanchez heeft het hart op de goede plaats. Zijn geboortestad Tocopilla werd onlangs getroffen door overstromingen. De voetballer aarzelde geen moment en sponsorde twee vrachtwagenladingen vol met water, eten en kledij.