Channing Tatum misschien toch niet in Gambit

Het zou zomaar kunnen dat wanneer Gambit volgend jaar in de bioscopen verschijnt, de hoofdrol wordt gespeeld door iemand anders dan Channing Tatum. Dat meldt The Wrap, die heeft vernomen dat er een kans is dat Tatum het project gaat verlaten.

De afspraak tussen de 20th Century Fox en Tatum staat volgens een insider op losse schroeven en de acteur zou van plan zijn te stoppen met zijn betrokkenheid bij de film. De discussies tussen de acteur en de studio zijn nog gaande, maar "er is iets aan de hand." De acteur zou ook samen met Reid Carolin dienen als producer voor de film, maar de kans is dat ook dat niet doorgaat. Op dit moment is de studio bezig om jonge actrices uit te zoeken om naast Tatum te spelen, maar mogelijk moet die richting dus ook herzien worden.

Het nieuws is opvallend omdat Tatum heeft aangegeven dat Gambit een passieproject voor hem is. Ook kwam hij eerder deze maand naar het 20th Century Fox-panel op Comic-Con International om de film te promoten. Tatum heeft echter andere aspiraties, zoals het regisseren van een film, en de kans bestaat dat dat van invloed is op zijn beslissing over Gambit.

Gambit moet verschijnen in oktober 2016, dus de situatie zal zich in de komende maanden moeten oplossen.

Channing Tatum (Foto: Novum)