Drukke nacht voor de politie

De politie heeft het in de nacht van zaterdag op zondag weer druk gehad met incidenten in het uitgaansleven. Enkele nachtbrakers zitten zondag nog steeds in de cel en ook moesten er mensen met verwondingen naar het ziekenhuis.

In Klundert sloeg een man een 45-jarige vrouw uit Zevenbergen het ziekenhuis in, nadat ze elkaar hadden ontmoet in een café. Bij een vechtpartij in Nijkerkerveen op een parkeerplaats van een pand waar een bruiloft werd gevierd, raakten twee mannen gewond. Ze kregen onenigheid met de bruiloftsgasten die hen tegen het hoofd schopten en sloegen. De twee zijn bewusteloos naar het ziekenhuis gebracht.

Drie 18-jarigen uit Elst zijn opgepakt na een straatroof in Arnhem. Het 23-jarige slachtoffer sprak eerder, met hoofdwond, de politie aan om te melden dat zijn portemonnee was gestolen. Bij de beroving verloor een van de daders zijn telefoon. Die berover belde even later zijn eigen nummer, omdat hij het mobieltje terugwilde. De agenten namen op en maakten een afspraak bij een café. Daar konden ze de drie verdachten oppakken.