Harry Styles jankt op podium

Harry Styles hield het woensdag tijdens een show van One Direction niet droog. Op een filmpje gemaakt door een fan is te zien hoe het 21-jarige tieneridool in tranen uitbarst om het vertrek van zijn bandmaatje Zayn Malik, tijdens een concert van de band in Jakarta. Bandlid Liam Payne slaat hierop zijn arm om de zanger, terwijl Louis Tomlinson een arm om een denkbeeldige Zayn slaat.

Zayn stapte woensdag na vijf jaar uit de boyband, omdat hij naar eigen zeggen weer normaal over straat wil kunnen. "Mijn tijd bij One Direction heeft me meer gebracht dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Maar na vijf jaar heb ik het gevoel dat dit het juiste moment is om de band te verlaten", liet Zayn weten. Hij bood zijn excuses aan zijn fans aan, maar hij wil "doen wat goed voelt."

Vorige week liet Malik al het Aziatische deel van de 1D-tournee schieten omdat hij te gestrest was om door te gaan. Die week kwam de relatie met zijn verloofde Perrie Edwards in zwaar weer nadat hij in Thailand met een vrouwelijke fan was gefotografeerd.

De overige bandleden, die op Facebook laten weten alle respect voor het besluit van Malik te hebben, zeggen dat zij hun huidige wereldtournee voorzetten. Later dit jaar komt het vijfde album van One Direction uit.