Vrouwen en celebs steunen gepeste dikke man

Een grote groep vrouwen en enkele beroemdheden steunen een dikke man, die op internet werd gepest, door een dansfeest voor hem te organiseren.

De man waagde zich op een feestje aan een dansje. Enkele mensen lachten hem daarom uit en er werden foto's van hem gemaakt waarna hij teleurgesteld stopte met dansen. De foto's werden geplaatst op 4chan met als toegevoegde tekst; "Spotted this specimen trying to dance the other week. He stopped when he saw us laughing."

De foto's gingen enkele dagen geleden viraal en op Twitter besloten meerdere mensen om het voor de man op te nemen. Twitteraar Cassandra Fairbanks startte onder de hashtag #FindDancingMan een actie om de man te vinden en samen met een grote groep vrouwen iets speciaals voor hem te doen.

De tweet werd massaal gedeeld en de man, de Britse Sean, werd gevonden. Toen duidelijk werd dat er voor Sean een groep van 1727 vrouwen klaar stond om samen met hem te gaan feesten en dansen in Los Angeles ging hij natuurlijk graag op de uitnodiging in. Via een crowdfundingsactie is geld ingezameld om de Brit naar Los Angeles te laten komen.

Maar daar bleef het niet bij, ook enkele beroemdheden kregen hoogte van deze actie en willen graag aanwezig zijn op het feest dat waarschijnlijk over een paar weken zal plaatsvinden. Moby biedt aan om achter de draaitafels te staan en ook Pharell Williams wil graag zijn steentje bijdragen. Model Chrissy Teigen, de vriendin van John Legend, hoopt ook op een uitnodiging.