FOK!ker ontmoet Kees K*nkerkachel

Toto69 heeft vandaag iets ruigs meegemaakt. De FOK!ker kwam ook in oog te staan met de grootste baas van Woensel-West. Hij heeft niemand minder dan Kees K*nkerkachel de hand geschud.

Kees behoeft voor de echte FOK!ker geen introductie. De loensende Eindhovenaar werd in 2005 onsterfelijk door zijn optreden in SBS6' 'Probleemwijken'. Vooral de legendarische zinnen 'Stervende hoeren k*nkerkachel' en 'Die was echt goed nat zeg, echt gruwelijk nat' kan menig FOK!ker wel dromen. En dus besloot Toto69 de baas te bezoeken.

"Om 13.30 vertrok ik uit mijn hometown ergens in het pittoreske Twente, op weg naar het verre Noord-Brabant", vertelt hij. "Om 16.30 arriveerde ik dan eindelijk in Eindhoven op het station Beukenlaan. Via Google Maps had ik de route al behoorlijk uitgestippeld. Na een minuut of vijf lopen arriveerde ik dan ook al in de Edisonstraat."

Tegen de tijd dat het begon te schemeren, stond de FOK!ker in kwestie dan eindelijk voor het huis van Kees. En wat blijkt nu? De palletsorteerder is keurig getrouwd. Geen Spaanse hoeren meer voor hem dus.

"Zijn vrouw deed open, ik legde uit wie ik was en waar ik voor kwam. Haar antwoord was bijzonder snel: 'Kees wil niets meer met dat programma te maken hebben. Simpel.' Ik gaf aan dat ik dat respecteerde, en toen zwaaide ineens de woonkamerdeur open. En wie kwam er naar de deur? Kees! Tien jaar ouder, een behoorlijk oude kop gekregen. Ik gaf hem netjes een hand en legde ook hem uit wat ik kwam doen."

"Kees vertelde me dat hij net uit het ziekenhuis kwam omdat hij implantaten kreeg/krijgt in zijn mond", vervolgt Toto69. "Zijn gezicht zag er ook niet al te best uit, behoorlijk opgezwollen en ook zijn stem klonk niet opperbest. Het ging verder goed met hem en hij was blij met zijn vrouw. Hoe het met Ruud en Huubke ging heb ik helaas niet kunnen vragen. Maar goed, Kees closed, Kees is klaar met de hele nasleep van probleemwijken."

Kees'huis

Voor het huis van Kees. Alle foto's en het verhaal vind je hier!