Van Persie onthult crisisberaad United

In navolging van de bizarre nederlaag van Manchester United tegen Leicester City vielen er bij de Engelse grootmacht harde woorden, zo onthult aanvaller Robin van Persie. Manchester United stond zondag tegen Leicester City met 3-1 voor, maar door een bizarre ontknoping eindigde het duel in een 5-3 nederlaag voor The Red Devils. Met name achterin ging er behoorlijk veel fout bij de ploeg van manager Louis van Gaal.

"Het mag niet mogelijk zijn om op deze manier te verliezen", zegt Robin van Persie tegen Fox Sports News. "Maar het gebeurde toch, daar moeten we nu mee om leren gaan." De start van United is vooralsnog niet best, met slechts vijf punten uit vijf duels.

"De dag erna hebben we goed gekeken naar de wedstrijd. Dat was soms erg confronterend en het was ook een lange zit. Het gesprek duurde langer dan een uur", vervolgt de Oranje-international. "Vanaf dat punt zijn we deze week weer verder gegaan en we hebben een aantal goede trainingssessies gehad. Iedereen is klaar voor het duel met West Ham United", verklaart Van Persie.

De aanvaller wil verder niet te veel kijken naar de verschillende linies. "Als je naar de defensieve fouten kijkt, begint dat op een andere plek. Daar hebben we ook naar gekeken. Het is niet zo dat er maar één fout wordt gemaakt. Op meerdere posities gaat het fout en iedereen weet dat hij zich moet verbeteren."