Details Curse of Naxxramax bekendgemaakt

Een paar maanden geleden had Blizzard de uitbreiding voor Hearthstone, genaamd Curse of Naxxramas, aangekondigd. Ze zeiden dat je het geheel gratis kon spelen, maar ook je weg naar binnen kunt betalen. Gisteren maakten zij meer details bekend.

Curse of Naxxramas heeft vijf delen: De Arachnid Quarter, de Plague Quarter, de Military Quarter, de Construct Quarter en als laatst de Frostwyrm Lair. Elke week zal een nieuw deel open gaan en zal ongeveer een maand duren voordat alle delen beschikbaar zijn.

Tijdens de launchmaand van Curse of Naxxramas zal het eerste deel, de Arachnid Quarter, gratis te spelen zijn. Daarna zal dat deel en andere delen elk €5,99 kosten of 700 goud. Ook kun je alle delen in een bundel kopen. Wel zegt Blizzard dat wanneer je de bundel koopt dat je nog niet gelijk alle delen kunt spelen totdat Blizzard ze vrijgeeft.

Curse of Naxxramas

Wanneer je elke baas in een bepaald deel van Naxxramas hebt gedood speel je de Heroic Mode-versie van dat deel vrij. Dat zal het spel een stuk moeilijker maken en wanneer je elke Heroic Mode-baas hebt gedood krijg je een extra achterkant voor je kaarten. 

Wanneer de uitbreiding precies uitkomt is nog niet bekend, wel zou volgens Blizzard het in juli uitkomen.