'Nog de hele maand kutweer'

Mooi weer was het hè, de afgelopen weken? Zon, warmte, het hield niet op! Het lijkt erop dat dat de lente van 2014 was, want de komende week wordt het huilen met de pet op.

Vanaf vandaag lijkt de herfst zijn intrede te hebben gedaan, want het is te koud, het regent en er staat een snoeiharde wind. En ook de voorspellingen beloven weinig goeds.

Tot en met dinsdag wordt iedere dag 90 procent neerslag verwacht, met porties neerslag die kunnen oplopen tot en met elf millimeter per dag. Oftewel: elf liter water per vierkante meter. En maximumtemperaturen van maar liefst 15 graden! En daar worden wij niet vrolijk van.

Ook de week erna ziet het er zeer somber uit. "Waarschijnlijk voortzetting van het wisselvallige en vrij koele weertype, wel met geleidelijk afnemende neerslagkansen. Er is echter een grote spreiding (onzekerheid) in de verwachting", zo meldt het KNMI.

FOK!ker Dven vroeg nog om een spermaspeer in dit artikel, dus bij dezen. Geen tienermeisjes en milfjes met korte rokjes deze maand, dus houd je spermaspeer maar in de broek!

Het is weer voorbij, die mooie zomer!