De leukste sporttweets van week 18

Tijdens de Olympische Winterspelen en de Paralympische Spelen van Sochi kon je op FOK!sport de leukste tweets van de dag vinden. We kregen er zoveel leuke reacties op dat we nu elke week de leukste sporttweets van de afgelopen week voor jullie op een rijtje zetten.

Ronald de Boer is blij dat broer Frank voor genoeg serviesgoed heeft gezorgd:

Snowboarder Shaun White verraste een van zijn grootste fans door mee te gaan naar haar schoolgala. Gekleed in smoking ging hij mee naar haar 'prom':

De ISU heeft heel wat vernieuwingsplannen voor het schaatsen gepresenteerd. Voor Erben Wennemars komt het net te laat:

Vorige week kon je hier zien hoe het gras op een van de nieuwe banen van Wimbledon al goed groeide. Afgelopen week werd er al voor het eerst gemaaid:

Voetbal International-verslaggever Thijs Slegers trof een wel heel bijzondere scheidsrechter:

Jorien ter Mors is al een bijzondere sportvrouw omdat ze aan de top staat bij zowel het shottrack en het langebaanschaatsen. Afgelopen week trainde zo op weer een andere sportdiscipline:

En dat viel nog niet mee:

Schansspringer Thomas Morgenstern traint dezer dagen op de slalom..... maar niet in de sneeuw:

Voetbalrivaliteit leeft ook onder schaatsers:

Laurent Vidal werd na een hartaanval op 26 april in een kunstmatig coma gebracht, afgelopen week haalden de doktoren hem weer uit dat coma en kwam de triatleet weer bij. Dit deelde hij ook met zijn fans via Twitter:

KSC Lokeren ontving een felicitatiebrief van Manchester City na het winnen van de beker:

Jenson Button dacht lekker een rondje te gaan fietsen:

Sharon van Rouwendaal vraagt ons hoe het met haar kleurtje zit..... maar wij van de sportredactie werden nogal afgeleid....: