Lea Michele wilde gezin met Cory Monteith

Lea Michele en Cory Monteith hadden hun toekomst samen al uitgestippeld. "We praatten over van alles. Over kinderen, over hoe we eruit zouden zien als we oud en grijs waren en hoe we dik zouden worden en dun zouden proberen te blijven", vertelt de Glee-actrice en zangeres in de Britse editie van Glamour. Michele verloor in juli haar vriend en collega Cory Monteith.

"We praatten over waar we naartoe wilden en wat we wilden doen", aldus de 27-jarige Michele, die zeker wist dat ze de rest van haar leven bij Monteith wilde blijven. De actrice heeft het gevoel dat haar overleden geliefde nog over haar waakt. "Elke dag wanneer ik ga rennen, heb ik het gevoel dat hij me pusht om nog harder te gaan."

Michele, die dinsdag haar debuutalbum Louder uitbrengt, deed vlak na het verlies van Monteith veel aan yoga. "Langzaam kwam mijn psyche weer op hetzelfde niveau als mijn lichaam", legt ze uit. "Ik voel me nu beter en zie een toekomst voor me die nog helemaal blanco is. Dat is aan de ene kant verdrietig, maar aan de andere kant goed omdat ik er iets moois van ga maken."