23-jarige 'photobomber' doodgetrapt

Het zal je maar overkomen: sta je net te poseren voor een foto van jou en je vriendinnetjes voor een nachtclub, loopt er terwijl de foto wordt afgeklikt iemand langs. We vinden het nooit leuk als 't gebeurt, maar toen stappende meisjes in Santa Ana, Californië 'gephotobombed' werden door de 23-jarige Annie Hung Pham, moest zij het met de dood bekopen.

De jongedames waren er niet van gediend dat hun foto verpest was en vielen Annie, bijnaam Kim, aan. Gelukkig legde iemand het incident vast met een mobieltje, naar aanleiding waarvan inmiddels al twee gewelddadige dames zijn opgepakt.

De lokale politie stelt: "Twee of drie vrouwelijke verdachten sloegen haar tegen de grond, gingen haar te lijf en trapten haar in elkaar. Daarna vluchtten ze weg." 'Kim' Pham werd bewusteloos en zwaargewond door hulpdiensten aangetroffen en onmiddellijk naar het ziekenhuis vervoerd. Daar overleed ze aan haar verwondingen.

Eén van de opgepakte verdachten ontkent iets met de misdaad te hebben. De politie zoekt ondertussen nog twee dames en twee heren die mogelijk betrokken waren bij het voorval. Het zou gaan om Latijns-Amerikaanse vrouwen tussen de twintig en 25 jaar oud.

De moraal van het verhaal is dit keer dat je goed uit moet kijken als de jeugd van tegenwoordig een foto van elkaar aan het maken is. Photobombing kan dodelijk zijn.

Tevens lijkt de huidige generatie jongelingen wereldwijd in een dermate ernstige normen- en waardencrisis verzand, dat onderhand alleen een gigantische oorlog het tij nog kan keren. De bittere ironie is echter dat de huidige computer-, gadget- en telefoonverslaafde jeugd vermoedelijk tegelijkertijd slechter dan ooit zal presteren op het slagveld.