Bossche juf stuurt geile sms'jes

Het 'geile juffen'-bericht van vandaag neemt ons mee naar eigen land. Een lerares uit Den Bosch heeft onlangs de zak gekregen omdat ze een aantal leerlingen pikante sms'jes heeft gestuurd.

De docente was tot voor kort werkzaam op het ds. Pierson College in de Brabantse hoofdstad. Naast haar ontslag, kan ze ook nog eens een rechtszaak tegemoet zien. De school zal binnenkort aangifte doen, zo heeft de politie bevestigd. "Er zijn voldoende aanknopingspunten voor nader onderzoek, waaruit kan blijken dat strafbare feiten zijn gepleegd", zo laat de politie weten.

Meerdere leerlingen zouden rooie oortjes hebben gekregen van de geile boodschappen van de juf in kwestie. De ouders van de betrokken leerlingen zijn inmiddels per brief op de hoogte gesteld.

Rector Alma van Bommel rept in de brief over een 'vervelende situatie die enkele dagen geleden aan het licht is gekomen'. "Vanuit het belang van het onderwijs en de veiligheid in de school, is besloten om afscheid te nemen van de werknemer", licht de directie van de Bossche school toe.

Update 10.25 uur:
Omroep Brabant weet inmiddels meer. Volgens de regionale omroep betreft het hier een geschiedenisdocente.

Wie de dame in kwestie is, daar moeten we naar gissen. Leerlingen is vandaag namelijk verboden om met de pers te praten. Dit werd hen in de klas meegedeeld.

De slachtoffers zouden twee jongens zijn. Zij zijn vorige week tegen een begeleider van de school uit de school geklapt over de seksueel getinte tekstberichtjes van de juf.

De bewuste sms'jes zijn inmiddels verder verspreid. Rector van Bommel denkt niet dat de geile lerares ook seksuele handelingen heeft verricht bij de scholieren.

Update 12.00 uur:
Inmiddels hebben toch enkele scholieren Omroep Brabant te woord gestaan. De bewuste docente wordt omschreven als een heel aardige docente, van wie je zoiets nooit zou verwachten. Wel vinden de leerlingen het terecht dat zij is ontslagen.

De sms'jes en WhatsApp-berichten die de juf heeft verstuurd, zijn massaal via sociale media verspreid. Meer dan honderd scholieren zouden een screendump onder ogen hebben gekregen.

In de berichten nam de juf geen blad voor de mond. Zo zou zij hebben gestuurd: "Ik zoen je van je hoofd tot je borst, daarna zal ik je pijpen."

Update 16.00 uur:
Omroep Brabant heeft inmiddels een screendump gepost van een van de WhatsApp-conversaties. En het valt niet mee om daar geen harde plasser van te krijgen.

"Ik trek je shirt uit en kus je nek langzaam kussend van je hals naar je borstkas", schrijft de geile docente. "En als je het vervolg weten wil, moet je zondag maar komen. Maar zal je alvast verklappen dat ik naar beneden blijf kussen."