FOK! wat een weer... Af en toe zon

Goedemorgen! De rollen waren gisteren omgedraaid. In het zuiden en oosten was het prima weer, terwijl het westen en deels ook het noorden tegen nevel en mist zaten aan te kijken. Hier in Haarlem bleef het tot een uur of 4 mistig, maar daarna liep het zicht weer wat op. De afgelopen nacht trok er een zwak front over ons land.

Dit front zorgde de afgelopen nacht voor enige regen- en motregen. Vanochtend klaart het dan vanuit het westen even op en en in de middag kan het dan zelfs even vrij zonnig worden. De volgende storing ligt echter alweer op de loer en zodoende zal de bewolking in de loop van de middag weer gaan toenemen. Neerslag verwacht ik pas diep in de avond. Het kwik ligt tussen de 6 graden in het oosten en 9 in het westen. De wind komt uit het zuiden en neemt later op de dag toe naar matig tot (vrij) krachtig. Later in de avond neemt de wind nog wat verder toe en kan dan aan de kust kracht 7 worden.

De komende dagen zijn nog licht wisselvallig. De bewolking overheerst, maar af en toe breekt ook de zon even door. Droog blijft het waarschijnlijk niet, want zo nu en dan is er ook kans op wat regen. De maxima blijven rond de 9 graden hangen. Aan het einde van de week lijkt de wisselvalligheid zich verder te gaan verscherpen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ZOLI
Een prachtige foto gemaakt door Paddo vanuit de Liemers. Een heel rustiek plaatje vanuit een rustige omgeving.