Begrafenis Paul Walker doelwit Westboro Baptist Church

De Westboro Baptist Church, een streng gelovige groepering bekend van verschillende verstoringen van begrafenissen en boude uitspraken in de media, is van plan de begrafenis van Paul Walker te verstoren. Zo melden ze zelf op Twitter.

De groepering, die bekend staat om gekleurde borden met leuzen en hun tolerantie jegens homo's, oorlogsslachtoffers en andere goddelozen, wist in verschillende tweets te melden blij te zijn met het overlijden van Fast & Furious-ster Paul Walker. Zo lieten ze horen dat een "Furious God Paul Walker heeft neergehaald! Bedank God voor zijn toorn! WBC zal demonstreren bij de begrafenis."

Westboro Baptist Church verstoorde voorheen vooral begrafenissen van soldaten, maar heeft tegenwoordig ook bekende mensen op het programma staan. Volgens deze club leerde Paul Walker "een natie om Fast & Furious te zijn" en stierf hij op dezelfde manier, een teken dat God zich niet voor schut laat zetten, te zien in deze afbeelding.

Als afsluiter hebben ze zelfs nog een mooie vine geproduceerd, met naar eigen zeggen betere visual effects dan de Fast & Furious franchise: oordeel zelf.

Westboro Baptist Church
Misselijkmakend? Neem een banaan