Acteurs Soof zingen in videoclip VanVelzen

In de videoclip van 'The Blessed Days' van VanVelzen zijn enkele opvallende personen te zien. Acteurs Lies Visschedijk en Fedja van Huêt en danschoreograaf Dan Karaty zingen mee in het nummer, de titelsong van de Nederlandse komedie Soof. Dat laat distributeur Independent Films vandaag weten.

"Na 39 jaar eindelijk in een videoclip", reageert Visschedijk verheugd. VanVelzen laat weten dat de clip een dikke knipoog is naar de jaren tachtig. "Wie zijn klassiekers kent, ziet zelfs verwijzingen naar de videoclip van When the Going Gets Tough van Billy Ocean, een klassieke jaren tachtig hit."

Lies Visschedijk speelt Soof, een vrouw van 40 die alles heeft wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een heerlijk huis en haar lieve man Kasper, gespeeld door Fedja van Huêt. Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim, het acteerdebuut van danser en choreograaf Dan Karaty, tegen het lijf loopt en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel de man is waar Soof ooit voor viel.

De film van regisseuse Antoinette Beumer verschijnt 12 december in de bioscoop.


Acteurs Soof zingen in videoclip VanVelzen (Foto: Novum)