[CL] Nuytinck: "Heel pijnlijk om met 0-5 te verliezen"

Bram Nuytinck zag de bal vijfmaal in het Brusselse doel belanden. De ontgoochelde Nederlander had meer verwacht van het verloren duel van zijn club RSC Anderlecht met Paris Saint-Germain.

"Het is heel pijnlijk om met 0-5 onderuit te gaan", zei Nuytinck na afloop tegenover de aanwezige journalisten. "We moesten in de organisatie spelen en zorgen dat de linies compact bleven. Maar we verloren de wedstrijd in enkele minuten tijd."

Zlatan Ibrahimovic was de man van de avond met vier doelpunten. De Zweed scoorde een zuivere hattrick in de eerste helft, waardoor de wedstrijd al min of meer beslist was. "De trainer vroeg tijdens de rust om in de tweede helft nog iets te laten zien, maar na een foutje liepen we tegen nog een treffer aan", aldus de verdediger.

Paarswit was woensdagavond niet opgewassen tegen de Franse grootmacht. Het kwam niet als een verrassing voor Nuytinck. "We hebben natuurlijk een jong team en we moeten nog steeds groeien. We gaan op dit moment door een mindere periode en dat zag je ook vandaag. Dan kom je tegen zo'n topploeg gewoon te kort."