[NFL] Uitslagen vierde speelronde

Vannacht stond de vierde speelronde van de NFL op het programma. In deze ronde staken de Minnesota Vikings en de Pittsburgh Steelers de Atlantische Oceaan over om hun wedstrijd in het Wembley Stadium in Londen af te werken. De Vikings wonnen met 34-27 waardoor de Steelers nog steeds wachten op hun eerste overwinning van het seizoen.

Vikings' stand-in quarterback Matt Cassel gooide een totaal van 248 yards en twee touchdowns, die beiden door Greg Jennings werden verzilverd. Huidig MVP Adrian Peterson rende twee touchdowns binnen, waaronder een briljante rush van 60 yards. Hij rende in totaal zelfs 140 yards.

Voor de Steelers was rookie running back Le'Veon Bell verantwoordelijk voor twee touchdowns. Quarterback Ben Roethlisberger gooide 383 yards en één touchdown, maar hij kreeg amper ruimte van de Vikings.

De Vikings leidden tot vier maal toe met tien punten en zagen zelfs de voorsprong oplopen tot zeventien punten op het einde van het derde kwart, maar ze kregen het niet voor elkaar de wedstrijd op slot te gooien. De Steelers kwamen dankzij een touchdown en een field goal nog terug in de wedstrijd.

Op het einde van het vierde kwart kregen de Steelers zelfs nog de kans om gelijk te maken en overtime te forceren. Op het moment suprême werd Roethlisberger echter gesacked en was het game over voor de Steelers. Door deze nederlaag zakken ze met nul overwinningen uit vier wedstrijden naar een uitzichtloze positie voor de playoffs. De Vikings, die veel support kregen van het publiek in Wembley, behaalden hun eerste overwinning van het seizoen en zullen er alles aan moeten doen om de playoffs nog te halen.