'Piloot klaagt over stonede Justin Bieber'

Justin Bieber wordt wederom in verband gebracht met wietgebruik. Dit keer klaagt een piloot over de rookwalm die om Bieber en zijn gevolg hingen tijdens een privévlucht. "Ik moest bijna mijn zuurstofmasker opzetten", doet de piloot zijn verhaal tegenover entertainmentwebsite TMZ.

Bieber en zijn maatjes kwamen volgens de piloot knetterstoned uit een auto rollen. De man moest het Canadese tieneridool van de ene kant naar de andere kant van de Verenigde Staten vliegen. Tijdens de vlucht zouden Bieber en zijn entourage geen marihuana meer hebben gerookt.

"Justin was van de wereld", vertelt de piloot. Toen Bieber werd gevraagd te tekenen voor de vlucht, die ruim zestigduizend dollar kostte, keek de zanger verdwaasd om zich heen. "Huh, wat? Voor wie moet ik dit tekenen?"

Bieber wordt geregeld in verband gebracht met wiet. Zo werd deze zomer marihuana gevonden in een toerbus van de zanger en verschenen begin dit jaar foto's van Bieber met een joint in zijn handen op internet. Biebers imago als tieneridool wordt ook geweld aangedaan door hardhandig optreden van zijn bodyguards. De lijfwachten hebben het geregeld aan de stok met paparazzi.