Bloedmooi tienermeisje uit de broek geluld

Alix Townsend uit het Engelse Lytham St Anne’s is woedend op Monarch Airlines. Het bloedmooie, 18-jarige blondje heeft op het vliegveld van Manchester ter plekke haar broek moeten uitdoen. Volgens de vliegmaatschappij was haar hotpants veel te sexy en aanstootgevend.

Het tienermeisje stond onlangs aan te schuiven bij de check-inbalie van het vliegveld. Zij ging namelijk met een groep van achttien vrienden naar Mallorca. De aanstaande universiteitsstudente en haar vrienden wilden een verjaardagsfeestje bouwen vanwege een achttiende verjaardag.

Alix werd echter tegengehouden. "Je broekje is extreem hoog opgesneden en je billen zijn zichtbaar", zo deelde de beveiliging haar mee. Zij werd gesommeerd om direct haar hotpants uit te trekken en een geschikt kledingstuk aan te trekken.

Op haar verzoek zich op het toilet om te kleden, werd ontkennend geantwoord. Huilend kleedde ze zich voor de ogen van honderden wellustigen uit om vervolgens een lange broek aan te trekken. Volgens het tienermeisje werd juist zij ertussenuit gepikt, aangezien er veel meer mensen dezelfde zomerse kledij droegen.

De langharige blondine is uiteraard woedend op Monach Airlines en heeft haar beklag gedaan. Volgens de luchtvaartmaatschappij werd zij echter vriendelijk verzocht zich gepast te kleden en is haar niet verboden naar de wc te gaan.