Kleuter gepest om lekkere moeder

Het zit David Belcher niet mee. Het zesjarige ventje wordt namelijk flink gepest. Niet omdat hij toevallig een brilletje heeft. Nee, David heeft een bloedmooie moeder.

Moeder Suzanne O'Neill kan met een gerust hart een milf worden genoemd. De 25-jarige brunette is gezegend met een flinke voorgevel en verdient de kost als model. Zo heeft ze geregeld geposeerd voor sexy foto's.

'Geef mij zo'n moeder', zou je zeggen, maar David kan er niet om lachen. De kleuter wordt door zijn klasgenootjes gebeten en geslagen. Ook trappen ze op zijn vingers. Een 'grappenmaker' heeft zelfs op zijn trui gepist.

Moederlief is ten einde raad. Haar zoon is zo bang om naar de St Paul's Infant School in Maidstone te gaan, dat hij weigert te eten. Omdat de milf zelf ook wordt bedreigd door andere moeders als ze haar zoon van school ophaalt, heeft ze besloten David van school te halen.

De gemeente heeft Suzanne nu een andere school aangeboden, maar daar weigert ze haar zoon naar toe te sturen. De school is namelijk nogal een eindje lopen voor de kleuter. Het ventje blijft dus voorlopig thuis bij zijn moeder. Er zijn slechtere plekken om de dag door te brengen...