FOK!filmtips van de dag: The Rundown

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK! 

De burgemeester van Zonnedaal ziet kans van de familie Flodder af te komen; hij stuurt de asocialen op een internationale uitwisseling naar New York. Daar worden ze verward met een Russische medische delegatie en hun begeleider komt in de gevangenis terecht. Flodder in Amerika! Is te zien om 20.30 uur op RTL8.

Marni gaat op weg naar haar broer om zijn verloofde voor het eerst te ontmoeten. Wanneer ze erachter komt dat de aanstaande bruid het meisje is dat haar leven op de middelbare school tot een regelrechte nachtmerrie maakte, schrikt ze zich rot. Eenmaal aangekomen bij haar familie komt ze voor de nodige verrassingen te staan, net als haar moeder, die zelf ook met een oude schoolvijand geconfronteerd wordt.

In deze komedie, You Again, spelen Jamie Lee Curtis en Kristen Bell moeder en dochter. Daarnaast is Betty White te zien als de bijdehante oma. Te zien om 20.30 uur op NET5.

Beck is een premiejager die afreist naar de Amazone om een zekere Travis op te sporen. Eenmaal aangekomen ontdekt Beck dat Travis niet de slechte persoon is die hij had verwacht. Ze besluiten vervolgens samen op zoek te gaan naar de schatten in de verborgen mijnen van de Amazone. Onderweg pikken ze Mariana op, een inheemse vrouw die hen begeleidt richting de mijnen. Maar Hatcher, de gevaarlijke baas van de mijnen, is niet van plan zijn schatten aan deze huurlingen af te staan. The Rundown is een film met onder andere Dwayne Johnson, Seann William Scott, Rosario Dawson en Christopher Walken. Te zien om 20.30 uur op RTL7.

Mississippi 1964. Drie mensenrechtenactivisten worden op gruwelijke wijze vermoord. Reden genoeg voor onderzoek. Twee FBI-agenten, de jonge Ward, vertolkt door William Dafoe en de wat oudere, doorgewinterde Anderson, gespeeld door Gene Hackman, merken al snel dat ze niet welkom zijn in het stadje. Hoe meer bewijzen er naar boven komen, hoe meer huizen als waarschuwing in brand worden gestoken. Mississippi Burning is te zien om 00.40 uur op BBC1.

Inception was al eens FOK!filmtip van de dag op 04/03 jl.

Blue Demon en Lake Placid 2 zijn vanavond ook op de televisie te zien.