Waar is Retro Studios mee bezig?

In een interview met Official Nintendo Magazine heeft Nintendo's Hiro Yamada laten weten dat hij hoopt de volgende game van Retro Studios binnenkort te kunnen introduceren. Het nog onbekende spel zal uitkomen voor Wii U.

Yamada heeft momenteel toezicht over Monster Games, de studio die bezig is met de remake van Donkey Kong Country Returns 3D. Veel liet hij niet los over het nieuwe spel: "Ik vraag me af wat voor een spel het is? Ik hoop het binnenkort te kunnen introduceren."

Reggie Fils-Aime, president van Nintendo in Amerika, beloofde eerder al dat het een fantastische game zal worden maar kon niet meer dan dat verklappen. Retro Studios werkte voor Nintendo onder andere aan de Metroid Prime-reeks en Mario Kart 7. Shigeru Miyamoto liet eind 2011 weten dat een samenwerking tussen Nintendo en Retro aan een nieuw deel in de Legend of Zelda-franchise tot de mogelijkheden behoort. 

Binnenkort dus meer over de 'mysterieuze' game. De vraag is nu alleen: hoe? Nintendo heeft aangegeven geen grote persconferentie te zullen houden op de komende E3. Zullen ze meer over deze game bekendmaken tijdens een van de kleinere evenementen die zij tijdens de grote beurs zullen organiseren? Of misschien tijdens een Nintendo Direct-uitzending?