FOK! wat een weer... Nog even lekker warm

Goedemorgen! De verschillen in temperatuur waren gisteren behoorlijk opvallend. Langs de noordwestkust was het om drie uur maar 9 graden, terwijl het in het zuiden en oosten op dat moment ruim 22 graden was. Hier in Haarlem zaten we er precies tussenin, want op Schiphol bleef het lange tijd 18 graden, maar in mijn tuin moesten we later op de dag genoegen nemen met een graad of 12. We hadden hier net te veel invloed van de aanlandige zuidwestenwind. In de loop van de dag kwamen er wel wat wolkenvelden ons land binnen.

Vandaag zou het in het zuiden misschien nog wel een graadje warmer kunnen worden dan gisteren, maar elders bereiken we vergelijkbare maxima. De nevel en mist op de Noordzee blijven nog steeds een aandachtspuntje voor de kuststreek. In de rest van het land vinden we in het noorden wat meer wolkenvelden en het zuiden de meeste zon. In de middag schijnt dan op veel meer plaatsen de zon en ook in de noordelijke provincies zullen de wolkenvelden voor een deel gaan oplossen. De wind blijft uit het zuidwesten waaien.

Laten we het maar niet over morgen gaan hebben...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Strand
De afgelopen dagen was het vaak mooi weer aan zee, maar heel erg druk is het er nog niet. Heerlijk wandelweer dus.