Britse bokser zoekt twittercriticus op

De Britse bokser Curtis Woodhouse is zo kwaad geworden op een anonieme criticaster op Twitter, dat hij besloot de man op te zoeken. De oud-voetballer van Hull City werd op Twitter lastiggevallen sinds hij vrijdag een titelgevecht om de Engelse lichtweltergewichttitel verloor.

Toen Woodhouse er genoeg van had deed hij een oproep om informatie over zijn kwelgeest te krijgen. "Ik geef duizend pond aan diegene die me een adres en foto van deze man bezorgt", schreef hij op de berichtendienst. "Klop, klop." Uit een volgend bericht blijkt dat Woodhouse in Noord-Engeland bij de man in de straat heeft gestaan. "Hij kwam nooit buiten spelen, dus ik ga naar huis. Het was misschien wat dom wat ik vandaag deed, maar soms is het genoeg."

Maandagavond kwam Woodhouse erachter dat hij mensen kan blokkeren op Twitter. "Hadden jullie me wel eerder kunnen laten weten", schreef hij aan zijn volgers. "Dat had me twintig pond aan benzine gescheeld." Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Lennox Lewis kon de actie van Woodhouse wel waarderen. Hij liet op Twitter weten het verhaal van Woodhouse geweldig te vinden.