Cougar laat toyboy deporteren na bedrog

De 52-jarige Toni Chippendale was zo boos nadat ze door haar toyboy was bedrogen en bestolen dat ze hem het land uit liet zetten.

De 29-jarige toyboy 'Danny' wist de vrouw over te halen om met hem te trouwen zodat hij een visum kon krijgen voor Groot-Brittannië. Daarnaast bedroog hij zijn vrouw meerdere malen en stal hij sieraden van haar overleden moeder. Als klap op de vuurpijl wist hij de hopeloos verliefde vrouw ook nog 60.000 pond afhandig te maken.

Vlak na het overlijden van haar moeder in 2006 besloot Toni met haar dochter naar Barbados te gaan voor een complete zonvakantie. "Ik heb een aantal lange relaties gehad sinds mijn scheiding in 1997 maar ik was nu niet meer op zoek naar liefde. Ik wilde gewoon een leuke vakantie en wist zeker dat ik niet meer wilde trouwen."

Haar dochter vond echter dat haar moeder wel een pleziertje kon gebruiken tijdens hun vakantie. Tijdens een boottochtje op een boot met een glazen bodem sprak ze een matroos van het bootje aan. Dat was de 29-jarige, exotische versnapering Danny. Ze hosselde Danny met het verhaal dat haar moeder erg verdrietig was en dus niet helemaal lekker in haar vel zat.

De donkere Danny had aan een half woord genoeg en besloot gelijk gebruik te maken van de situatie en sprak Toni aan. "Danny kwam naar mij toe en zei gelijk hoe erg hij het voor mij vond. Ik voelde een rilling door m'n lichaam komen. Hij was zo lief." Aldus de gewillige cougar. De daarop volgende weken leerde het verse stelletje elkaar beter kennen. "Danny complimenteerde mij steeds en zei precies de juiste dingen. Hij werkte zeven dagen per week en was erg gul met zijn geld."

Toni vloog terug naar huis om drie maanden later terug te keren voor het vieren van haar verjaardag. Na hun eerste kus kwam ze erachter hoe oud haar donkere snoepje echt was. Hij bleek toen pas 24 te zijn terwijl toni net 46 was geworden. Haar zoon bleek vier jaar ouder dan Danny. "Na onze eerste kus wist ik het zeker. Ik wist dat ik het niet meer kon negeren. Hij bezorgde mij dat unieke gevoel. Ik was verliefd."

In 2007 woonde het stel samen en stelde Danny voor om te gaan trouwen. Niet lang daarna merkte Toni dat ze geld kwijt was. Ze dacht eerst dat haar kinderen het hadden gepakt. Danny brak echter in tranen uit en bekende, hij had het gepakt om een verlovingsring voor haar te kopen. Op hun dure bruiloft op Barbados werd Danny jaloers op een barman en gooide zijn trouwring tegen haar hoofd. Nadat Danny zei dat het hem speet bedreven de twee de liefde. Wat ze overigens twee keer per dag deden.

Toen het stel weer in Groot-Brittannië was bedroog Danny haar met verscheidene dames. Hij stal haar sieraden en grote hoeveelheden geld. Toni besloot om de immigratiedienst te vertellen dat Danny zijn visum niet verlengd had. Nadat Danny schoon schip wilde maken en de sieraden terug wilde geven, bracht Toni hem naar het politiebureau waar ze hem afzette. Hij werd gelijk in de cel gezet en gedeporteerd naar Barbados.

Ondanks alles heeft Toni er geen spijt van dat ze met hem getrouwd is. Ze heeft er nog minder spijt van dat ze hem heeft laten deporteren. Ze is momenteel single en iets voorzichtiger met mannen. Foto's zijn hier te vinden.