App Store Update: week 5

Elke week verschijnen er in de App Store een heleboel nieuwe games. Om te weten welke van deze games belangrijk zijn, maken we bij FOK! elke week een lijst van de opvallendste spellen. Deze week was het vrij rustig, maar Banana Kong en Might & Magic Clash of Heroes zijn zeker de moeite waard.

Banana Kong, €0,89

De App Store zit vol met endless runners, maar er kan er altijd nog wel eentje bij. Banana Kong leent zijn stijl schaamteloos van Donkey Kong, maar je krijgt er wel een heel leuke en vlotte game voor in de plaats.

Cracking Sands, €4,49

Een kartgame die er heel goed uitziet, inclusief online multiplayer.

Dingle Dangle, €0,89

Chillingo brengt deze week een puzzelgame uit waarbij je ronde wezens moet laten zakken met een kraan om zo andere ronde wezens op te pikken. Het is eens iets anders.

Half Inch Heist, gratis

Super Hexagon kennen we hopelijk ondertussen allemaal. Net zoals voorgenoemde, probeert deze game je ook voortdurend te laten verliezen.

Might and Magic Clash of Heroes, €4,49

Deze port heeft heel wat waar te maken want de vorige versies van deze match 3-game met RPG-elementen konden heel wat gamers bekoren.

Tennis in the Face, €0,89

Deze game lijkt heel sterk op Stupid Zombies, maar misschien geven de clowns en de tennisballen de game toch een eigen identiteit.