FOK!filmtip van de dag: Bad Boys II

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vandaag moest de filmredactie even op zoek naar een film die de moeite waard is. Maar met Bad Boys II hebben we een prima actiefilm te pakken en daarom is deze film voor vandaag de FOK!filmtip van de dag.

Mike Lowrey en Marcus Burnett werken bij de politie van Miami en en krijgen een gouden tip over een levering van XTC-pillen vanuit Amsterdam. Ze komen op het spoor van een Cubaanse nachtclub eigenaar. Dit heerschap, Johnny Tapia genaamd, wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel maar tot op de dag van vandaag is het de sterke arm nog niet gelukt om de bewijzen tegen hem hard te maken. Als het onderzoek van Lowrey en Burnett vordert komen ze in een grootschalige drugsoorlog tussen verschillende rivaliserende bende's terecht. Beide agenten moeten voorzichtig te werk gaan en helaas is voorzichtig zijn nu niet bepaald hun sterkste kant. Complicerende factor is het feit dat de zus van Burnett een undercoveroperatie uitvoert om Tapia's imperium ten val te brengen.

Bad Boys II is om 20:30 uur te zien op RTL 7.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!