Eminem te horen op nieuwe plaat Pink

Eminem heeft meegewerkt aan een nieuw nummer voor de nieuwe cd van Pink. De rapper en zangeres maakten twee jaar geleden al samen het lied Won't Back Down, en hebben nu de handen ineengeslagen voor een 'alternatief clubnummer'. Pinks nieuwe album, The Truth About Love, komt uit in september.

"Hij vroeg: wil je een liedje met me maken? Ik zei: fuck yeah", vertelt Pink aan de Australische krant Herald Sun. "Toen ik vroeg of hij een nummer met mij wilde doen, zei hij: fuck yeah! Toen hebben we de handen geschud, we hebben niks ondertekend." De twee hebben zelfs al plannen om samen nog een 'grappig' nummer te maken.

Ook vertelt de 32-jarige zangeres dat ze een aantal aanbiedingen om jurylid te worden in een talentenshow heeft afgeslagen. "Ik kreeg een aanbod van de Australische The Voice, American Idol en X Factor", zegt Pink.

De popster wil geen talenten beoordelen omdat ze bang is dat ze niet eerlijk kan zijn. "Als je eerlijk bent, gaan mensen je haten. Simon Cowell is de enige die ermee weg komt, vanwege zijn Britse accent."