Cowbeam binnenkort uit op iOS

Digital Dreams brengt gameplaytrailer en screenshots voor de binnenkort uitkomende iOS-game Cowbeam uit. Cowbeam is een casual puzzel game voor iOS van de Nederlandse indie studio Digital Dreams.

De game zal deze maand nog uitkomen als een universele app in HD voor de iPhone en iPad. Cowbeam is vier maanden in ontwikkeling geweest en is de derde game van Digital Dreams die publiekelijk uitgebracht zal worden. Na de succesvolle flash games As the Village Turns en A Tale by Alex is dit de eerste keer dat Digital Dreams een iOS game uitbrengt.

De game zal €1.59 kosten, en in de eerste week zal het voor slechts €0.79 te vinden zijn in de App Store. De release van Cowbeam zal gepaard gaan met een geanimeerde short die het verhaal van hoofdpersoon Hank vertelt.

Hank de alien houdt van koeien. Help Hank hen te vinden in de vele verschillende sterrenstelsels. Verzamel hints om uit te vinden of de thuisplaneet van de koe misschien rood is, dichtbij de zon, 2 manen heeft of tal van andere eigenschappen. Als je slim bent, zul je de koeien snel kunnen vinden! Elke koe lijkt op de planeet waar ze op leeft. Wanneer een planeet rood is, is de koe ook rood. Als de planet dichtbij de zon is, draagt zij misschien een zonnebril of een sombrero en zo zijn er veel meer mogelijkheden. Probeer alle koeien te vinden!

Cowbeam heeft:

· Uniek en slimme casual puzzel gameplay

· Bijna 5 miljoen verschillende koeien om te vinden

· Universele app in HD voor zowel iPhone als iPad

· Social media en Gamecenter integratie

· 14 upgrades om vrij te spelen

· Meer dan 50 levels verspreid over 9 unieke sterrenstelsels