Nieuwe namen voor Hunger Games: Catching Fire

Het duurt niet lang meer voor de opnames van The Hunger Games: Catching Fire van start gaan. In dit vervolg op het succesvolle Hunger Games van eerder dit jaar maken we kennis met een aantal nieuwe gezichten. Fans van de boeken kunnen niet wachten om te horen wie hun favoriete personages mogen gaan vertolken. Langzaam maar zeker worden steeds meer namen bekend.

Gisteren heeft Lionsgate Films weer een nieuwe toevoeging aan de cast aangekondigd. Amanda Plummer zal de rol van Wiress op zich nemen. Plummer is misschien wel het beste bekend van haar rollen als verknipte, totaal gestoorde karakters. Lezers van FOK! zullen haar waarschijnlijk het beste kennen uit de openingsscène van Pulp Fiction. Ook in deze film zal er een steekje los zitten bij haar personage. Wiress is net als Katniss een veteraan van de Spelen, die beiden worden opgeroepen om mee te spelen in een all-star editie van de Spelen. Haar rivalen noemen haar gestoord, en ze heeft dan ook de bijnaam 'Nuts'.

Ondertussen is de geruchtenmolen voor andere rollen nog op volle gang. Zo wordt Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) genoemd voor de rol van Finnick Odair, die de Spelen op 14-jarige leeftijd heeft gewonnen. Een andere naam die genoemd wordt is die van Tony Shalhoub (Monk), voor de rol van Beetee.

Eerder werd al bekend dat Philip Seymour Hoffman de cast zal uitbreiden. De film wordt geregisseerd door Francis Lawrence en moet 22 november 2013 in de bioscopen gaan draaien.

Amanda PlummerAmanda Plummer zoals we haar hier het beste kennen.