Lil' Wayne weer door het lint om foto

Lil' Wayne werd weer woedend omdat er een foto van hem werd genomen. Een fan maakte begin deze maand van een afstandje een kiekje van de rapper terwijl hij aan het skateboarden was. Lil' Wayne verloor hierdoor zijn zelfbeheersing, schrijft entertainmentsite TMZ zondag.

Volgens de fan, Alfredo Marino, liep de rapper samen met zijn vrienden op hem af. "Ik hoef het alleen maar te zeggen en mijn vrienden slaan je in elkaar", dreigde Lil' Wayne volgens Marino. De fan zegt dat er daarna tot bloedens toe met een skateboard op zijn achterhoofd werd geslagen en dat hij daardoor een hersenschudding opliep.

Het is de tweede keer in korte tijd dat de rapper wordt beschuldigd van mishandeling. Vorige maand werd Lil' Wayne ook al woedend omdat er een foto van hem werd gemaakt. Een paparazzo beweerde toen dat de rapper zijn vrienden aanspoorde om zijn camera af te pakken. Ook werd de fotograaf op de grond geduwd, werd er in zijn gezicht gespuugd en werd zijn fiets vernield.

De 29-jarige Lil' Wayne, die werdgeboren als Dwayne Michael Carter, heeft meerdere keren achter de tralies gezeten. Zo zat hij eerder vast voor onder meer verboden wapen- en drugsbezit.