Rolling Stones en Richard Branson gaan film maken

The Rolling Stones en Richard Branson gaan weer samen aan de slag. Branson, die in de negentiger jaren al een drietal albums van de band uitbracht, heeft de rechten verkregen voor een verfilming van het boek Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones, van Robert Greenfield, uit 2008.

In tegenstelling tot eerder verschenen documentaires richt deze documentaire zich op de professionele en persoonlijke relatie tussen Rolling Stones voorman Mick Jagger en gitarist Keith Richards, ten tijde van de opnames voor het legendarische album Exile On Main Street, in de zomer van 1971. Het scenario voor de film zal worden geschreven door Brandon en Phil Murphy. De Murphy's werken momenteel ook aan een biografische film over het leven van de Hollywoodster Steve McQueen.

Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones zal worden geproduceerd door Jason Felts. Later dit jaar verschijnt er ook een documentaire naar aanleiding van het 50- jarige bestaan van The Rolling Stones. Deze documentaire zal worden geregisseerd door Brett Morgan en zal in september van dit jaar verschijnen.

Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones
Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones.