FOK!filmtips van de dag: U.S. Marshals

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

U.S. Marshals

Voor de filmtip van vandaag moest even stevig met de vuist op de tafel geslagen worden. Er zijn vanavond namelijk twee ijzersterke films op de beeldbuis te aanschouwen en uiteraard op hetzelfde tijdstip. Na zwaar overleg met veel bier en andere alcoholische versnaperingen gezonde vruchtensapjes zijn we na een urenlang spoedoverleg zondagavond tot een overeenkomst gekomen.

Op RTL8 is om 20.30 uur de komische familiefilm Baby's Day Out te zien waarin een baby het leven van zijn ontvoerders tot een hel maakt. In de film van Patrick Read Johnson zien we een cast - met een zeer hoog "wie?" gehalte - met onder meer Joe Mantegna, Joe Pantoliano en Brian Haley.

U.S. Marshals 02

Onze FOK!filmtip gaat echter naar U.S. Marshals, de opvolger van de spetterende actiefilm The Fugitive. Zeer aangenaam kijkvoer van regisseur Stuart Baird die we ook kennen van Star Trek: Nemesis (2002). IJzersterke cast met onder meer Tommy Lee Jones, Wesley Snipes en Robert Downey jr in de belangrijkste rollen. Na het kijken van deze film stap je net wat minder gerust een vliegtuig in. U.S. Marshals is om 20.30 uur te zien op Veronica.