She's Out of My League-actrice in Star Trek 2

Alice Eve gaat een rol spelen in Star Trek 2. De blondine is vooral bekend van de romkom She's Out of My League en was ook even te zien in Sex and the City 2. Welke rol Eve gaat spelen is nog onbekend, schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety.

Vorige maand werd bekend dat Benicio del Toro de schurk gaat spelen in de sciencefictionfilm. De regie is weer in handen van J.J. Abrams en de bekende cast, waaronder Chris Pine, Zachary Quinto en Simon Pegg, keert weer terug in de hoofdrollen.

Eve is inmiddels geen vreemde meer van het sciencefictiongenre. De 29-jarige actrice is volgend jaar te zien in Men in Black III, waarin de personages terugreizen in de tijd. Hierin speelt ze de rol van de jonge Agent Oh, waarvan de oudere versie wordt vertolkt door Emma Thompson.

Over de plot van het officieel nog titelloze vervolg op Star Trek is, zoals bij alle films van Abrams, nog vrijwel niets vrijgegeven. De film verschijnt in mei 2013 in de Amerikaanse bioscopen, een Nederlandse premièredatum is nog onbekend.


She's Out of My League-actrice in Star Trek 2 (Foto: Novum)